Flikar

1 aug. 2011

Hello Kitty som brud

Jag kom på att jag ju har glömt bort att lägga ut den här tårtan som jag gjorde till min mans farmor och farfar. De firade nämligen sin 60-åriga bröllopsdag och vi fick vara med och fira dem. Tyckte att det kunde vara kul om de kunde få en alldeles egen tårta.

Synd bara att jag inte hade så mycket tid att lägga på tårtan så det fick bli en lite enklare variant. Vet inte vad de tycker om Hello Kitty, eller egentligen tror jag inte att de alls vet vad det är. I vilket fall som helst så verkade de i alla fall glada och det är ju det viktigaste.


Den här koppidén är inget jag kommit på själv, utan jag har sett den tidigare när jag googlat runt. Tyckte det var en gullig idé så nu snodde jag den helt fräckt, vet inte alls vem som kommit på den faktiskt.


Jag borde ha valt en lite ljusare färgvariant på tårtan, men det såg lite bättre ut i verkligheten får jag väl försvara mig med :-)

Koppen är inte gjord i tårta utan Rice Crispy Treat som jag använt tidigare. Mycket bra att ha i lite större dekorationer och väldigt enkelt att göra dessutom.

Slöjan på bruden är penslad med glitter och blev en ganska fin effekt, men som vanligt så kommer det inte riktigt fram på foto.

8 kommentarer:

 1. Vilken söt tårta! Färgerna ser jättefina ut tycker jag, man blir ju riktigt glad av tårtan :)

  SvaraRadera
 2. "Enklere variant"?! Knallfin kake!

  M:)

  SvaraRadera
 3. Vilket sött brudpar :) Jag är själv lite sugen på att prova kopp-idéen... Hur har du fått rätt form på rice crispy treatsen? Och vart har du köpt dem? :)

  SvaraRadera
 4. Rebecka: Jag gör RC själv. Hur enkelt som helst, i stort sett smält Marshmallows med Rice Crispy. Men du kan googla på Rice Crispy Treat + recept så hittar du det.

  Man kan forma det när det är ljummet, se bara till att du blött händerna innan, annars blir det väldigt kladdigt :-)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker inte du behöver försvara dig, den blev jättefin! Nu har jag också testat RC, hur bra och enkelt som helst!

  SvaraRadera
 6. Jättefint modellerade Hello Kittysar! RC verkar faktiskt vara en bra uppfinning, måste absolut testa nåt tag.

  SvaraRadera