Jag tyckte att det lät väldigt smarrigt med en kladdkaka med Daim i och det var det kan jag meddela att den var också...surprise surprise :-)
Den var kladdig, som kladdkakor ska vara och så var den lite krispig av Daim:en. Ja den funkade för mig helt enkelt. Skulle någon vilja prova att baka som hittar man receptet till Daimkladdkaka här.
Jag gräddade dock bara i 15 min och då tyckte jag att den blev lagom gräddad.
Jag åt min kladdkaka med vanlig vispad grädde och hemmakokad svartvinbärssylt. Jag tycker att svartvinbärsssylt passar så otroligt bra till choklad, speciellt om man gör sylt med ungefär hälften av sockret mot hur man vanligtvis gör den. Då blir den lite syrlig, vilket passar fantastiskt till söt choklad.
Men nu ska mitt nyttiga liv börja...igen...
Mums vad gott, det måste jag testa någongång =) Ny tävling på min matblogg så kika gärna in där och tävla =)
SvaraRaderaJa, den ser nog jättegod ut! Och säkert extra gott med svartvinbärssylt till, bra idé. :)
SvaraRadera