Flikar

7 aug. 2011

Yoda

Nu har jag gjort en tårta med Yoda igen. De ville gärna ha en tårta som såg ut som den här som jag gjort tidigare. Egentligen är det ju lite trist att göra exakt samma, men eftersom jag hade fler tårtor denna helgen så var det bara bra.

För att ändå variera mig lite så ändrade jag lite på Yoda. Blev rätt nöjd med hur han blev nu, men jag har fortfarande lite idéer på hur man kan förbättra honom. Får väl hoppas det blir fler beställningar på det här temat :-)

Länk
Min man tog kort så att det ska vara lite action, hoppas det går fram :-)

I tårtan så är det;

Ljusa bottnar
Blåbärsmousse
Vaniljmousse

Täckt med grädde och kavelmarsipan

Dekorationer i SP.

Det kanske inte syns så mycket på bilderna, men det fuktiga vädret gjorde att marsipanen svettades väldigt fort. Det var tur att jag gjort klart dekorationerna innan så det gick rätt snabbt att få klart den i alla fall.

Grattis Noah!

7 kommentarer:

 1. Du har verkligen utvecklats och du får verkligen "liv" i dina modelleringar. Sååå bra är du... Yoda blev helt perfekt

  SvaraRadera
 2. helt makalöst vad duktig du är på modelleringar!
  Vi är nog många som gärna skulle gå en kurs hos dej! :)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin Yodatårta. Du är så duktig på att modellera.

  SvaraRadera
 4. Utrolig fin - som alltid. Jeg skulle ønske jeg var utstyrt med mer talent og bedre tålmodighet, så jeg også kunne modellere slik!

  M:)

  SvaraRadera
 5. Det är så kul när jag ser StarWars tårtor på bild, så hör jag alltid ledmotivet i huvudet! haha :)
  Förstår dig angående svettande marsipan/sp... fan vad jag längtar till höst och vinter! ;) Men du har lyckats lika bra som vanligt. Hur fin tårta som helst!! Älskar actionbilden, gjorde tårtan mer levande.

  SvaraRadera
 6. Jättefin Yoda, som vanligt :-) Tycker också pärlorna vid loggan ger riktigt snygg effekt!

  SvaraRadera