Flikar

26 feb. 2012

Bröllopsfest

Denna tårta gjorde jag för flera veckor sedan. Några av min vänner hade gift sig och några veckor senare hade de fest för att fira det. Jag erbjöd mig att fixa tårta, vilket inte var helt enkelt eftersom jag inte alls bor där festen var. Jag fick dra med mig mina tårtprylar på tåget, vilket inte var så smidigt, men det gick i alla fall på något sätt.

Man märker att man är väldigt van med att bara göra tårta hemma när man någon gång gör det hos någon annan. Allt blir lite avigt och lite krångligare. Men för lite mer speciella tillfällen så funkar det förstås att anstränga sig lite :-)

Dekorationerna hade jag kunnat förbereda hemma och de klarade resan alldeles utmärkt tack och lov.

Ulrika och Thomas träffades när de båda gick på samma danskurs i salsa och de gillar verkligen att dans båda två. Så det kunde ju passa bra med ett dansande par på tårtan. Jag hade gärna gjort det i 3D men jag trodde inte att det skulle funka att ta med på resan så det fick bli denna lösning istället.

Nu vet jag väl inte om paret kan anses dansa just salsa, men lite fantasi får man kanske ha...


Tack för en mycket trevlig fest och ett jättefint bröllopspar!

Och Tack kära Linda för de fina bilderna
!


8 kommentarer:

 1. Ja, det är nog svårt att göra tårtor i andra kök en ens eget, också fast man skulle ha alla egna grejer med... Men ibland går det ju. :) Tårtan är fin, tycker speciellt om brudparet uppe på tårtan, det blev så snyggt med bara siluetten!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina färger det blev, och brudparet är hur fint som helst. Kul men nåt annat än de traditionella stela figurerna. kram

  SvaraRadera
 3. den är ju jättefint,otroligt ändå att du lyckades fast du inte var hemma,ja tror mer att ja skulle förstört den,men du är duktig du

  SvaraRadera
 4. Hej Maria!

  Jag har mailat dig angående en beställning på en tårta på din gmail. Måste bara säga att du gör jättefina tårtor!

  Mvh Eleonora

  SvaraRadera
 5. Så fin! Lite speciellt att göra en tårta på "bortaplan"! Jag gillade topfiguren väldigt mycket, den blev väldigt fin!

  SvaraRadera
 6. Så himla fin.. Älskar de dansade paret.. fräckt.. Gjorde hela tårtan

  SvaraRadera
 7. tycker att det dansande paret verkligen är supersnyggt! Bättre än om du hade gjort dem i 3D, himla effektfullt och kul! Passade så bra ihop med att de dansade också. Gillade skarpt! Gillar verkligen färgerna på den här tårtan!

  SvaraRadera