Flikar

8 sep. 2011

Pokemon - Absol


 För ett tag sedan så gjorde jag denna pokemontårta till en liten grabb som fyllde åtta. Får erkänna att jag inte alls är insatt i det här med pokemon, även om jag naturligtvis hört talas om det. Jag hade verkligen inte hört talas om den här figuren, Absol. 

Får skicka ett extra tack till google!


Det var en riktig utmaning att få till denna hmm hund...varg...ja något i alla fall. Blev ändå hyfsat nöjd till slut, även om jag har väldigt svårt att vara helt nöjd med något jag gör :-)

Stenen han står på är i rice krispy treat.


Jag hade lite problem med min SP denna gången, inte något allvarligt men den var lite lösare än vad jag velat egentligen så den blev lite skör och kladdig. Egentligen är det ju bara att knåda in mer florsocker när man märker det, men jag var väl lite lat och hoppades att det skulle funka ändå. På grund av det så fick jag den inte helt jämn i kanten längst ner, men det gick ju att rädda med ett extraband så ingen katastrof. :-)


Många grattis till Carl!

7 kommentarer:

 1. Känner inte heller till Pokemon, men tårtan blev superfin. Stenen är ju så himla snygg. Måste verkligen testa rice krispy treat, det verkar vara himla kul att arbeta med.

  SvaraRadera
 2. Jag måste ta och beställa en tårta av dig snart. Bara till mig.

  SvaraRadera
 3. Jättefin tårta, precis som alla andra du gör :) Har mailat dig ang. att beställa tårta, hoppas du kan, väntar ivrigt på svar på mailet :)
  //Linda

  SvaraRadera
 4. Tårtan var över förväntan och såååå himla god. Sonens ögon och leende vid synen av sin 8-års tårta var oslagbar, en jättelycklig och tacksam kille. Tusen tack Maria för att du åtog dig att göra pokémontårtan. Kraaaaaam Carls mamma

  SvaraRadera
 5. Vilken häftig tårta =) Är heller inte insatt i pokemon även om jag kolla på de när jag var liten så skulle jag nog också behöva ta hjälp utav google i dagens läge :) Du har förresten fått en sak i min blogg :)

  SvaraRadera
 6. En skitsnygg Absol. Önskar ja fick en sån tårta när ja va liten ^^

  SvaraRadera