Flikar

18 sep. 2011

Buzz lightyear

Fick en beställning och de ville ha en en liknande tårta som Tårtsmulan gjort här. Jag har tidigare sett en liknande tårta när jag googlat på temat så min tårta blev väl lite av varje :-)


Så otroligt mycket meck jag hade med denna tårta. SP strulade och veckade sig. Jag trodde att det skulle vara enkelt att göra en explosionstårta - det var det inte! Inte för mig i alla fall. Jag fick ägna väldigt mycket tid åt att rätta till olika saker som strulade, så den var inte gjord i en handvändning direkt.

Tror att jag till slut ändå kan vara rätt nöjd, men eftersom det var så mycket strul så känns det nästan bara jobbigt att se på tårtan :-)

Det som ligger runt honom är små strösselpärlor, såna som är mjuka. Något måste man ju ha att täcka det vita under med (kom jag på). Nu funkade färgerna ändå rätt bra, så jag tror att det blev bra till slut.

Många grattis till NOEL!Länk

11 kommentarer:

 1. Jättefin i glada färger! Buzz är superlyckad. Men det är nästan befriande att läsa att du också kan ha problem ibland...och jag känner absolut igen det där med att det är jobbigt att titta på tårtor man haft problem med, om jag lägger in såna på bloggen brukar jag se till att snabbt ha någon ny tårta att lägga in så slipper jag se dem genast jag öppnar bloggen. ;-)

  SvaraRadera
 2. Den blev ju hur bra som helst! Du är verkligen skicklig på att göra figurer. Tycker du absolut ska känna dig jättenöjd med denna :)

  SvaraRadera
 3. Den är superfin! Känner igen situationen med "jobbiga" tårtor som jag själv inte vill titta på :))

  SvaraRadera
 4. Fan jag ligger efter i bloggläsandet! Och så går jag in här och herregud vad mycket fina tårtor du gjort!!

  HelloKitty var ju bedårande söt!
  Och denna med Buzz på är klockren. Härliga detaljer som ger en mycket kul helhet. Älskar att han "hoppar ut ur" tårtan :)

  SvaraRadera
 5. Du skall vara grymt nöjd. Den blev jätte bra.. Jag kom ihåg när jag svettades över min buzz.. Hela han höll på att rasa ihop så jag förstår din känsla.. Men nu kan du ju andas ut och se med stolthet på bilderna.. Superfin

  SvaraRadera
 6. Eftersom jag jobbade på Disneyland i somras och träffade Buzz rätt ofta så måste jag säga att den här tårtan bara var så Buzzig :D

  SvaraRadera
 7. Du är så otroligt duktig! Dina modelleringar blir super bra varje gång! Du ska vara jätte nöjd! :)

  SvaraRadera
 8. Den var helt fantastisk! Vi ville nästan inte äta den för den var sååå detaljerad och Noel var jättenöjd. Nu är det syster som fyller snart och då vill vi gärna beställa något med hästar. Funkar det?

  SvaraRadera