Flikar

1 maj 2011

Bratztårta

Jag trodde knappt att man visste vad Bratz var vid 5 år, men tydligen så kunde man det. Kändes i alla fall som en utmaning att få till en Bratz. Jag måste erkänna att jag inte hade så jättebra koll på vad de var för några, men det är ju inga problem numer - bara att googla.

Dockorna har ju lite annorlunda ögon. Det var väldigt roligt att testa på att göra lite nya slags ögon, det blir ju lätt att man fastnar i att göra samma slags som man alltid gjort. De här mixade jag lite att använda SP och att måla (med ätbar färg).

Sen är det ju en liten tunnis till docka, tyckte det gick ganska bra att få till det den här gången. Jag har dock inte vågat mig på att göra en stående figur ännu...

Med sig så har dockan en liten groda, verkar som att de brukar ha någon slags liten kompis med sig. Jag fastnade för den lilla grodan, för den var så söt :-)

Nu har jag faktiskt inte några tårtor inbokade på några veckor, men det känns rätt bra. Jag håller på att försöka träna inför Göteborgsvarvet nämligen. Har tyvärr inte alls tränat tillräckligt så det kommer inte inte bli en så trevlig upplevelse, men men. Jag kan inte skylla på någon annan än mig själv :-)
16 kommentarer:

 1. Jättefin! Du fick till ögonen helt otroligt bra! Har du en vit penna, eller har du gjort det med pasta? Om det är en penna, vilken är det och var har du köpt den?

  SvaraRadera
 2. Ja, dina modelleringar är så fina, som alltid! Ögonen är verkligen lyckade! jJättesöt groda också. Och lycka till med loppet, skall själv springa en liknande sträcka om ett tag. :-)

  SvaraRadera
 3. Dina modelleringar är alltid lika fina! Förstår inte hur du fått till ögonen? Du är helt makalös! :)

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket - ni är så snälla!

  Thumman: Det vita är målat med utspädd vit pulverfärg, alltså målat med pensel.

  SvaraRadera
 5. Supersnyggt och wow vad du fått till ögonen bra!

  SvaraRadera
 6. Snygg bratztjej! Vad duktig du är på att göra fina detaljer ;)

  SvaraRadera
 7. Men gud vad läcker tårta!!! Och ögonen ser ju precis ut som på dockan. :) Dina modellerade "gubbar" är helt perfekta.

  SvaraRadera
 8. Jättefin, figurerna är ju toksnygga

  SvaraRadera
 9. Fin!!! Håller med att grodan var urgullig. :o)
  Lika fin tårta som alltid!!
  Lycka till med löpandet! Ska också lägga in en till växel vad det gäller träning, då det inte blivit lika mycket av det för min del sista veckorna...

  SvaraRadera
 10. Wow! helt grym tårta!
  Superläcker!

  SvaraRadera
 11. Som vanligt så har du åter igen lyckas med en imponerande fin tårta! :) Grodan var ju supersöt ;) Å ögonen på flickan var ju jättefina, hela dockan ser ju ut som en leksak och inte någon man har gjort :) Google är verkligen bra de =)

  SvaraRadera
 12. Ja vad hade man gjort utan google :-) Superfin Brat, ögonen är helt outstanding som vanligt! Lycka till med halvmaran, själv tog jag mig runt vårruset igår, tyckte det var mer lagom :-)

  SvaraRadera
 13. Ögonen blev helt magiska. Så vackra. Jasmine i Alladin har sådana sneda ögon men jag vågade faktikst inte mig på dem. Men Du lyckades verkligen. Grodan var himla söt. Snygg sida annars.. Saknar rosorna lite bara ;)

  SvaraRadera