Flikar

18 mars 2012

50-årstårta i lime

Den här tårtan hade jag mycket svårt att fundera ut hur jag skulle göra för födelsedagsbarnet hade ingen klar bild av hur den skulle se ut. Hon gillade i alla fall limegrön och vin så det fick finnas med:-)


Blommorna tycker jag väldigt mycket om att göra, inte väldigt svåra att få till men rätt effektfulla.


Ruskigt svårt med såna här mönster måste jag säga. Jag la en hel del tid på hur det skulle se ut, men kan i efterhand inte säga att jag blev helt nöjd. Dock tyckte jag nog att den var lite snyggare i verkligheten - hur nu det kan komma sig...


När vi hade fotat tårtan så kom jag på att jag hade glömt att namnet skulle vara med också. Enkelt att fixa så det fick bli här på sidan, tyckte det gjorde tårtan snyggare (lyckligtvis).


Många grattis till Åse!

5 kommentarer:

 1. Väldigt cool tårta.och du är så grym på att modellera,skulle gärna vilja se mer steg för steg besrivningar

  SvaraRadera
 2. Jättefin tårta med mönstret och blommorna gillar jag skarpt! Även hur du fått till födelsedagsbarnet. Tycker du är jätteduktig! :)

  SvaraRadera
 3. Jättefin tårta med mönstret och blommorna gillar jag skarpt! Även hur du fått till födelsedagsbarnet. Tycker du är jätteduktig! :)

  SvaraRadera
 4. Jättefin tårta, gillar hur du har fått till både mönster och de fina blommorna. Även födelsedagsbarnet är bra modellerad. Duktig du är! :)

  SvaraRadera