Flikar

7 juli 2011

Jordgubbsflicka

Den här tårtan hade jag egentligen tänkt ut till midsommar. En liten tjej som plockat jordgubbar och blommor, men satt sig och vilat lite på en äng.

Men eftersom vi reste bort över midsommar så orkade jag inte ta med mig alla grejer för att göra tårta. En vecka senare så var dock min mamma och syster på besök och eftersom min kära syster nyss fyllt år så passade jag på att göra den då.

Dessutom var min syster en ljus krulltott som liten så det passad ju rätt så bra ändå :-)


Passade på att testa en ny fyllning när det ändå bara var till familjen, hjortronmousse. Men något allvarligt fel blev det, för det blev helt enkelt inte alls gott. Men men det var i alla fall dyrt...


När jag skulle göra den här tjejen så ville jag göra lite andra ögon än vad jag brukar göra, lite mer docklika. Det blev nu inte riktigt som jag tänkt mig, men jag tror att det kan bli bra om jag övar mig lite.


I vanliga fall så brukar jag inte vilja att de ska ha för mycket dekorationer på kläderna, men i det här fallet tyckte jag det kunde passa i alla fall på denna supertjejiga tjej. Lite glitter är det på vissa detaljer på kläderna också, men det tror jag inte kommer fram så bra på bilderna.

Så många grattis till kära syster yster!

10 kommentarer:

 1. Gryyymt fin flicka!! Du är såå duktig på att modellera så det är inte sant!

  SvaraRadera
 2. Wow, du slutar aldrig att imponera mig. Vilka detaljer du får fram. Avundsjuk är bara förnamnet på vad jag är. Du får till så fina uttryck i ansikterna. Jag tycker ögonen blev jättefina!
  Syns att hjortronmoussen inte blev god.

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastiskt söt liten tjej! Supergullig! Trist med hjortronmoussen, det suger när det inte blir som man vill...

  SvaraRadera
 4. Flickan är verkligen helt fantastiskt!!! Helt otroligt vad duktig du är :) Trist att inte hjortronmoussen blev god :(

  SvaraRadera
 5. men så söt!! håller med övriga, du är helt enkelt grym på modellering!

  SvaraRadera
 6. Men jisses vad fin hon är!! Och ögonen är ju helt fantastiskt fina! Du är helt grym på detaljer, jag kan bara önska att jag någongång kommer dit :-)

  SvaraRadera
 7. "Dockan" såg verkligen ut som en docka och är superfin =) Bra gjort!

  SvaraRadera
 8. Helt sjukt fin flicka.. Så söt, Du har verkligen lyckats att få henne så socker söt hela hon.. Sött med lilla korgen med blommor.

  SvaraRadera
 9. du är ju hur duktig dom helst på att modellera!! Önskar jag själv kommer dit en dag! Avundsjuk på hur du fick till ögon och hår!! =)

  SvaraRadera
 10. Kan bara stämma in med övriga, helt sjukt snygg modellering! Synd med moussen, tråkigt när det inte blir som man tänkt.

  SvaraRadera