Flikar

19 juni 2011

Sjuklighet igen...

Förra helgen skulle jag egentligen gjort två tårtor. En namngivningstårta och en studenttårta. Tyvärr så blev min yngsta dotter sjuk precis innan, med någon slags kräksjuka igen. Inte alls säker på att det var magsjuka, men vågade inte chansa och ställde därför in tårtbeställningarna.

Tänkte i alla fall visa upp tårtfigurerna som jag hann göra klart (visst är det typiskt att man preciiis hinner göra klart allt så händer det något som förstör allt...).

De här skulle vara på namngivningstårtan och huvudpersonen skulle vara klädd i sjömanskostym :-) Var så synd att jag inte fick göra tårtan för jag hade en del bra idéer om hur jag skulle få till den. Men men så är det...

Tjejen som tog studenten hade gått media, med fotoinriktning. Tycker inte dekorationerna ser så mycket ut här, men jag tror de hade blivit snyggare på en tårta :-)

Jag testade att göra körsbärsblommor på tråd för första gången, de skulle egentligen vara målade också, men jag struntade i det när jag ändå inte skulle använda dem. Kan nog bli fint om jag får öva lite mer på det.

Det var i alla fall två stycken som inte tyckte att det gjorde något att det inte blev några tårtor...

Mums hatt!

10 kommentarer:

 1. Du är så himla duktig på att modellera!
  Den lilla bäbis pojken & älgen är urgulliga medans studentmössan med filmrullen och blommorna är helt magiskt vackra :) Jättefint gjort!

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt med sjukligheten men de är ju så det är ibland.. Dekorationerna var iaf jättefina =)

  SvaraRadera
 3. Vad trist att de underbara dekorationerna inte fick chansen att hamna på tårtor!
  Hoppas ni är piggare nu och att du gör en sån liten söt bebis en annan gång!

  SvaraRadera
 4. Usch vad tråkigt med sjukdomar! Du hade gjort otroligt fina dekorationer i alla fall, bebisen i sjömanskostymen är ju bara helt otroligt söt!

  SvaraRadera
 5. Enig med de andre - du er utrolig flink til å modellere, og babyen var bare fantastisk søt!

  M:)

  SvaraRadera
 6. Åh vad fina vår lille Edvin och hans älg är! Jättesynd att det blev som det blev men vi återkommer till 1-års dagen, var så säker! :)
  Hälsn. den lille sjömannens föräldrar

  SvaraRadera
 7. Alltså fy fasiken vad duktig du är! Har kikat runt lite på dina tårtor, helt fantastiska. Här sitter jag och ska göra en namngivningstårta med tema hav.. och nu har jag fått grym prestationsångest ;) ditt fel! hihi

  SvaraRadera
 8. Jättesnygg modellering. Synd att ni blev sjuka hemma igen. Jag har en kille här hemma som också gillar när det blir dekorationer över. ;-)

  SvaraRadera
 9. Svar: Tack tack :-) Ja jag tyckte hon skulle firas med tårta och misstänkte att jag nog inte orkar stå och baka med en gång :) Var lite jobbigt med kalaset men skönt att få det överstökat så fort ;)

  SvaraRadera
 10. Jättefina tårtor!
  Gör det nåt om jag länkar till din blogg från min? http://alexbakar.blogspot.com/ kika gärna in om du har lust..jag är en total rookie men det är roligt att lära sig nåt nytt

  SvaraRadera