Flikar

11 apr. 2011

Prinsessa

Denna tårta var inte förvånande till en liten tjej som fyllde 5 år. Det verkar vara en ålder då rosa är mycket populärt :-)

Jag hade egentligen ingen klar bild innan exakt hur den skulle se ut. Jag började med en annan idé, men den blev inte så bra så jag fick ändra i sista sekunden. Måste säga att jag tycker att tårtor som jag har hunnit fundera "klart" på blir lite bättre. Inte så att denna vara katastrofdålig, men det känns som att den kunde haft något mer...

Vi får hoppas att lilla Lova blev glad i alla fall och att den smakade bra. I tårtan så var det;

Ljusa bottnar
Mosade hallon
Vaniljmousse
Jordgubbsmousse

Täckt med grädde och hemmagjord SP

Dekorationer i SP

Grattis till Lova!

11 kommentarer:

 1. Tårtan är helt fantastiskt söt! Kan tänka mig att födelsedagsbarnet blev glad när hon såg den :)

  SvaraRadera
 2. Du är så duktig på ansikten. Jag måste börja öva på detta!!

  SvaraRadera
 3. Maria, tårtan är jättefin och du får tänka på att även om du själv är lite missnöjd med detaljer så är det INGEN ANNAN som märker det för sådana tårtor går inte att få på vanliga konditorier och det är inte många andra som kan göra dem så fint som du!

  SvaraRadera
 4. Jag håller med föregående, den är fantastisk fin! Du är helt otrolig på att modellera människor, hur gör du?!?

  SvaraRadera
 5. Åh vad söt! Du gör verkligen fina små människor. Personliga, och du verkar ha fått in din stil på dom. Kanonsnyggt!! Ingenting att vara missnöjd för!! :o)

  SvaraRadera
 6. Det är verkligen en jättesöt tårta och jag är säker på att födelsedagsbarnet var supernöjt! Dina modelleringar är nog en klass för sig. Katastrofdålig är nu det sista man kan kalla tårtan, men visst, inte är man ju alltid nöjd med vad man gjort, så är det ju. Då får man bara tänka att "nästa gång..." :)

  SvaraRadera
 7. Jag vet vad du menar, när man tänkt sig något annat, men ibland får man koppla bort originalidén och se hur tjusigt det faktiskt blev. Som här, jättesöt tjej!

  SvaraRadera
 8. Dina modellerade "gubbar" är hur vackra som helst!!

  SvaraRadera
 9. Så söt! Håller med dig om din tanke att tårtor man tänkt igenom blir lite bättre... men samtidigt så blir mina tårtor nästan aldrig exakt så som jag tänkt mig. Det händer alltid saker efter vägen, men det är väldigt skönt att ha en tanke att gå efter.
  Undrar om jag får göra någon rosa tårta någongång... det skulle vara kul. :-)

  SvaraRadera