Flikar

20 juli 2012

Star Wars med Darth Vader och Yoda

 Nu har jag gjort ännu en Star Wars tårta. Denna gången med Darth Vader - kul att testa på en ny figur men jag var som sagt inte nöjd med min köpta svarta SP. Den stelnar inte tillräckligt fort för att man ska kunna få till snygga figurer. Därför är Darth Vader lite tjockare än i verkligheten.


Jag är lite orolig att jag börjar bli lite väl nördig vad gäller de är tårtorna för när jag fick den här beställningen så störde det mig lite att de här två ju aldrig träffar varandra i filmerna. Jag satte därför dit dödsstjärnan också för att det ska vara lite mer abstrakt - att de liksom står på olika sidor i striden, men inte slåss för tillfället. 

Ja som sagt ni hör ju...men jag får väl skylla på att jag bott ihop för länge med en kille som som yngre (eller ganska gammal) samlade på Star Wars-figurer och jag numer sett filmerna rätt många gånger.Jag blev däremot väldigt nöjd med Yoda den här gången. Jag har ju gjort honom vid ett antal tillfällen så jag börjar få in lite snits nu och det inte tar allt för lång tid att få honom klar.


Många Grattis till Charlie!

5 kommentarer:

 1. Wow så häftig! Du misslyckas aldrig med dina modelleringar!

  SvaraRadera
 2. wow säger ja bara,så otroligt lik.du e så duktig på o modellera,hoppas du kan göra steg för steg beskrivning.

  SvaraRadera
 3. Oj, supersnyggt! Jag håller med Simone, du är verkligen grym på att modellera!

  SvaraRadera
 4. herregud så duktig du är!!
  Jag undrar vad du skulle ta för en sådan här tårta? Min grabb fyller snart 6 år och hans skulle bli överlycklig om han fick en star wars tårta!

  en tårta för ca 15 pers skulle jag var intresserad av!!
  Mvh Frida

  SvaraRadera