Flikar

2 okt. 2011

Justin Bieber

När jag fick höra att de ville ha en tårta med Justin Bieber så blev jag nog lite nervös. Jag funderade i alla fall på hur det skulle gå till att göra en figur som ju finns i verkligheten. Lite skillnad mot att göra Disney-figurer.


Jag googlade runt lite och hittade en bild på en Justin Bieber så jag snodde lite av klädstilen därifrån - älskade google! Sen hade jag fått en jättebra teckning av födelsedagsbarnet om hur designen skulle vara. Jag kunde inte få den helt exakt som ritat pga av att det inte hade fått plats, men nästan i alla fall.

Nåja om han nu är så lik Justin Bieber vågar jag väl inte påstå, men det står ju på tårtan att det är det i alla fall :-)


Jag måste erkänna att jag har kommit upp i en sån aktningsvärd ålder att jag har inte har så bra koll på vem killen är egentligen. Jag har inte hört något av hans musik i alla fall, men rätt säker att jag sett honom i ett avsnitt av CSI - alltid något...

Texten som står runt tårtan har jag inte kommit på själv, utan fanns med på ritningen av födelsedagsbarnet. Det står "Justin Bieber - Never say never". Jag gissar att det är en låttext?

Många grattis till Vera!

7 kommentarer:

 1. Shit vad snygg! Ser verkligen ut som Justin. Du är grym på modelliring! :o)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att du har gjort ett kanonbra jobb! :-)

  Fint och ljust du har fått det här inne på bloggen :-)

  SvaraRadera
 3. Fin!!

  Och ja... vad vore tårtbakeriet utan google :-)
  Används ju dagligen i min värld.

  SvaraRadera
 4. Den blev ju jättebra. Ansikten känns ju som att det kan vara svårt att göra men jag tyckte verkligen att du lyckades väldigt bra! Munnen blev så bra =)

  SvaraRadera
 5. herregud.. han är ju skit snygg.. vilken känsla du har.. du är helt outstanding på ansikten.. jag är imponerad...

  SvaraRadera
 6. Jag säger bara WOW!!! Hur får du till dina figurer så bra?!Jag är djupt imponerad.:)

  SvaraRadera