Flikar

30 okt. 2011

Blixten McQueen

Jag har varit lite slö med att uppdatera på sista tiden. Den här tårtan gjorde jag för några veckor sedan. Kul tårta att göra, men jag hade kunnat lyckats bättre med själva bilen. Gillar dock omgivningen. Jag har inte sett den nya filmen så jag har tänkt mig hur det ser ut i den gamla. Det börjar bli lite klurigt att komma på fler sätt att variera det här temat så det vore kanske bra att se den nya i och för sig :-)

Vore nog kul att göra den där resan på riktigt. Min man gillar USA mycket och skulle gärna åka dit, själv är jag kanske inte riktigt lika fascinerad, men just bilresan verkar vara spännande.

Här kommer Blixten med lite fart...

Många Grattis till lilla (stora) Adam!

9 kommentarer:

 1. Jättefin tårta och bil! Tycker också om omgivningen, den har du verkligen lyckats fint med =)

  SvaraRadera
 2. Supersnygg tårta. Älskar hela sceneriet. Stenarna är superfina, att du har gjort dom i olika nyans är coolt. Skylten och kaktusarna är pricken över iet. Helt fantastisk tycker jag!!

  SvaraRadera
 3. Jättefin! Du lyckas alltid bra med "det hela"

  SvaraRadera
 4. SÅ fin och fartbilden var cool! :)

  SvaraRadera
 5. Superfin! Tycker du ska vara nöjd med bilen oxå!!

  SvaraRadera
 6. Jättefin tårta, och bilen blev också superfin! Den där berömda resan är något jag också drömmer om, hoppas ni kommer iväg på den någon gång!

  SvaraRadera
 7. Oooh vilken superhäftig tårta!! Så fantastiskt du fångat in miljön!
  Kan verkligen rekommendera en färd längs gamla mytomspunna Route 66! Så många intryck att ta med sig hem! En blandning av glädje och vemod, spänning och trygghet... Så många människoöden... Det var en resa genom det verkliga USA, så långt från de kulisser man ofta ser som turist!

  SvaraRadera
 8. Åh vad fin! Den här tårtan skulle min systerson älska :))

  SvaraRadera