Flikar

17 dec. 2010

Baby Einstein

Fick en beställning med detta tema och hade själv aldrig hört talas om detta program tidigare. För er som aldrig sett det så - håll er undan. För er som faktiskt har sett programmet så kan jag inte mer än beklaga för det är verkligen riktigt sunkigt. Självklart så älskar barnen det...

Men men figurerna är riktigt söta i alla fall. Det här är egentligen en handdocka så jag har fått improvisera lite i designen, men den var rolig att göra.

Klossarna är ihåliga för att jag skulle kunna stapla dem. Ärligt talat så blev de inte jättesnygga, men jag hade inte tid att göra om dem så det fick bli såhär.

Pojken som kallas Lex firar 6 månader. Tänkt det ni! Bli firad med en tårta vid 6 månader - det är inte alla förunnat ;-)

På klossarna står det L E X och M Å N, den gula 6, men det kanske syns på bilderna.

I tårtan så är det i alla fall;

Ljusa bottnar
Hallongrädde
Ljus chokladmousse med krisp

Täckt med grädde och kavelmarsipan.

Dekorationer i SP och FP.

Grattis Alexander!

8 kommentarer:

 1. Det där programmet känner jag inte till, men figuren är i alla fall väldigt söt! Hela tårtan är jättefin =)

  SvaraRadera
 2. Trodde du menade Små Einstens först, men det här måste vara något annat för jag känner inte igen figuren? Jättefin tårta i alla fall, fiffigt att skriva namner och MÅN på klossarna!

  SvaraRadera
 3. Vilken söt lite anka och fina klossar (tycker du fått till dem bra). Har inte hört talas om det programmet heller.
  Tårtan är jättefin. Inte ofta man ser en tårta där man firar en 6-månaders, men man måste hitta fler tillfällen att fira på.

  SvaraRadera
 4. Har aldrig heller hört talas om programmet, kanske ska vara tacksam för det? Jag gillar att du gjorde klossarna ihåliga, häftigt!

  SvaraRadera
 5. Har heller aldrig hört talas om programmet, en tårtan blev fin i alla fall! Måste varit meckigt att få till klossarna!

  SvaraRadera
 6. Jasså, så nu är barnen fast i Baby Einstein träsket :-D
  Tårtan var jättegod. Och vi hann fotografera den innan Lex snabbt fick tag på tårtan och gjorde ett stort hål och käkade upp det som den lilla handen tagit med upp till munnen. Om vi var arga? Nä, det var ju egentligen hans tårta.
  Karolina

  SvaraRadera
 7. He he nä programmet verkar inte fått så stor genomslagskraft här :) och Karolina jag har använder i det här fallet min makt som förälder o vuxen o har bannlyst programmet alldeles oavsett om de gillar det ;)

  SvaraRadera
 8. Nämen du, så SÖT tårta! Vilket jobb.

  SvaraRadera