Flikar

2 jan. 2014

Tages dop


I november hade vi dop för vår lilla son Tage. Det var en hel del fix innan, men väldigt trevligt när alla gäster väl kom. Det är ju det som är roligast, att få chansen att umgås med släkt och vänner.

Jag har lite bilder från dopet som jag tänkte dela med mig av, nåja de flesta är ju på Tage då - lika bra det, han var snyggast av oss alla ;-)


Klänningen som han har på sig har jag själv virkat. Jag hittade mönstret till den och kände att jag blev tvungen att ge mig på det för jag bara älskade den. Det var en rejäl utmaning eftersom jag inte inte virkat något efter beskrivning tidigare. Jag har väl som de flesta andra virkat på syslöjden och jag har också virkat lite mormorsrutor, men inte mer än så.

Men ett antal svordomar och en del tårar senare så fick jag ändå ihop det och nu i efterhand så är det himla kul att ha gjort det för jag lärde mig jättemycket. Det är inte heller det sista som jag har virkat efter den, har fått något av en blodad tand helt enkelt. Så det kan hända att det kommer att smita in en och annan bild på virkade alster framöver.


Här är ändå en bild på den näst finaste personen på dopet. Min kära vän Lina och nu även Tages fadder. Vi är alla väldigt imponerade av att hon orkade hålla honom under hela dopet, han vägde vid tillfället någonstans mellan 9 och 10 kilo nämligen. Och det är ju aldrig smidigt att hålla en 5-månadersbäbis :-)


Tack Lina!

Men däremot inga bilder på bakverken denna gång, jag orkade inte lägga så mycket kraft på den delen så det är ingen idé att lägga upp här kände jag.1 kommentar:

  1. Tack själva, det var jättemysigt att vara med på dopet och träffa alla barnen Seiver. Jag är själv rätt impad av mina biceps ;)

    SvaraRadera