Flikar

27 nov. 2011

Min Hulda fyller 4 år

När min stora tjej fyllde 4 år ville hon naturligtvis själv bestämma hur tårtan skulle se ut - "Hello Kitty som badar" skulle det vara och så choklad i. Vet inte riktigt hur hon kom fram till det, men så fick det bli. Jag hade noll inspiration och hade egentligen kunnat tänkt mig en köpetårta - huvva ;-) Men då hade hon nog blivit lite besviken så en liten tårta blev det till slut.

Jag hoppas ni kan ha lite överseende med bilderna som kanske inte är de bästa, men jag tycker att det ibland kan bli så mycket fokus på själva fotograferandet att man liksom glömmer bort att man ska uppleva tillfället när det faktiskt händer och inte när man tittar på bilderna sen. Så den här dagen fick fotograferande och arrangerat stå tillbaka lite.

Men en liten närbild på Hello Kitty, med badanka, handduk och tvål blev det i alla fall.

Eftersom det var ägg i huvudtårtan gjorde jag en mycket improviserad liten gristårta till min yngsta tjej, Signe. Hon blev i alla fall imponerad, enkelt med 2-åringar :-)

Här spexar min, numer rätt stora, tjej framför kameran.

Efter kalaset blir det lätt en sån där lite baksmällakänsla - rörigt, skräpigt och lite tomt...

8 kommentarer:

 1. Så söt tårta! Men visst är det lite svårt att hitta inspiration till egna barns tårtor...speciellt som dom brukar kunna veta att ställa ganska höga krav. :) Den här är hur fin som helst i alla fall, gillar Hello Kitty i badkaret jättemycket!

  SvaraRadera
 2. Tyckte den var hur söt som helst! Kul att se en kittytårta med lite annorlunda twist :)

  SvaraRadera
 3. Tyckte det var en väldigt fin tårta! Riktigt söt och detaljrik dekoration som alltid :-) Sitter använder en av dina modelleringar som inspiration till ett kommande projekt :-)

  SvaraRadera
 4. Jättegullig tårta! Så söt när Hello Kitty ligger i badkaret :) Älskar namnet Hulda dessutom!

  SvaraRadera
 5. men vilken söt Kitty.. gulligt med pannbandet.. Hela tårta blev bara för skön

  SvaraRadera
 6. Grattis lilla söta Hulda!!
  tårtan är ju så gulligt ;9

  SvaraRadera
 7. Har också en liten Hulda, som snart fyller 1 år! Kul att se en stor Hulda-flicka! Jättefin tårta!

  SvaraRadera