Flikar

24 feb. 2011

Magsjuka...

Ja här har det varit magsjuka i alla dess former under säkert två veckor nu...inte alla samtidigt tack och lov, men det har kommit och gått. Framförallt hos barnen.

Barnen har för några veckor sedan börjat på dagis och jag anade väl att det kunde bli sjukdom, men inte så här illa. Förutom magsjukan så har det ju varit en del förkylningar också. Men men nu hoppas vi att det värsta ska vara över.


På grund av att vi haft magsjuka i huset så var jag tvungen att avboka två tårtor som jag annars skulle ha gjort förra helgen. Synd för jag hade ju redan gjort figurerna. Tar med en liten figur här som skulle vara till en liten kille som fyllde 8 år och som gillar brottning. Nåja, att det är just brottning kan man ju inte förstå på denna bild, men allt hann jag inte göra (lyckligtvis).

Hann inte fixa helt klart den, men kändes ju lite överflödigt att fortsätta när den inte kommer att användas. Men tycker att dragkedjan ser lite rolig ut, som en slips nästan :-) Men det är meningen att det ska vara en joggingdräkt.

Jag har också en nästan färdig Buzz lightyear här hemma, men den får vila till sig lite mer för jag vill inte fota den när den inte är helt klar.

Det kommer att vara rätt lugnt här på bloggen ett par veckor till för i helgen ska vi iväg och fira min mor som fyller 50 år och helgen efter ska jag iväg alldeles själv utan familj och umgås med gamla vänner. Så det ska bli nice!

Ses!

13 kommentarer:

 1. Vad jobbigt med magsjuka, skönt att det verkar vara på bättringsvägen.
  Vilken fin figur. Ansiktet är ju helt underbart. Åh, jag skulle verkligen vilja gå på kurs hos dig... har så mycket jag vill lära mig. :-)

  SvaraRadera
 2. Åh fy vad tråkigt med magsjuka! Hoppas ni håller er friska nu! Figuren är väldigt fin! Fattar inte hur du får till dina ansikten så bra!

  SvaraRadera
 3. Magsjuka är nog bland det tråkigaste som finns, speciellt som det smittar så lätt...
  Men figuren är jättesöt, håller med de andra att ansiktet är väldigt lyckat! Förstår inte heller hur du gör. :-)

  SvaraRadera
 4. Magsjuka är väl det värsta som finns. Synd på tårtorna. Har inte hänt mig än men det kommer det säkert göra. Att man får av boka liksom å så har man redan börjat.. Hoppas du får användning för figurerna ändå! Krya på er!

  SvaraRadera
 5. Vad trist med magsjuka. Jättesöt liten figur i vilket fall, otroliga detaljer du lyckas med.

  Krya på er!!

  SvaraRadera
 6. Tråkigt med magsjuka :(
  Figuren var super fin, hur lyckas du med ansiktet? det ser så verkligt ut :)

  SvaraRadera
 7. usch för magsjuka! Hoppas ni är fria från bacillerna nu!
  Figuren är väldigt söt, hoppas vi får se nåt liknade på en tårta framöver :)

  SvaraRadera
 8. Helt fantastiskt uttryck du fick till. Han är helt oemotståndlig.. tråkigt med magsjukan. Verkar ha härgat svårt i Borås

  SvaraRadera
 9. Jag igen. :-) Jag måste bara fråga vad du använder för sugarpaste när du modellerar, vilket märke? Jag har för mig att du tidigare skrivit att du täcker med hemmagjord men modellerar i köpt. Jag har hittills bara använt hemmagjord men skulle vilja testa köpt för att se om det är någon skillnad.

  SvaraRadera
 10. Men sicken söt liten gubbe. Ansiktet är ju helt fantastiskt, vilket jobb!

  SvaraRadera
 11. Ja nu verkar det vara bättre med magsjukor och annat, får hoppas att det håller i sig ett tag...

  Kul att ni gillar figuren, den är ju inte riktigt klar så har svårt att vara helt nöjd, men så är det kanske alltid...

  Erika:
  Vad bra att du frågade om vad jag modellerar i, så jag fick tänka till lite. Jag hade nämligen glömt bort det märket jag gillar bäst :-) Och ska snart beställa mer.

  Jag har har testat lite olika och tror nog jag gillar Wiltons Sp allra bäst. Den är lite lagom mjuk.
  Bakels är också bra men det innehåller mjölk och det tycker jag är synd ur allergisynpunkt.
  Ballinas funkar också, men jag kan tycka att det är synd att det liksom aldrig torkar, blir svårt att få figurer som är höga och vissa detaljer. Fast ibland kan det ju vara fördel förstås. Det är väl en smaksak. Men så tycker jag i alla fall :-) Skulle gärna testa fler märken iofs så säg gärna till om du gillar någon som jag inte vet.

  SvaraRadera
 12. Hu för magsjuka. Men vilken söt liten figur! :-)

  SvaraRadera
 13. Vad trist med magsjuka, hoppas ni kryat på er! Söt figur det där ivarjefall :)

  SvaraRadera