Den här tårtan gjorde jag för några veckor sedan till ett dop. Inte så ofta det blir fyrkantiga tårtor, så rätt roligt med lite variation.
Jag har gjort en liknande för ett tag sedan så jag behövde inte tänka så mycket på just utformningen.
Kom i alla fall på att jag fortfarande inte har någon fyrkantig bakform. Jag brukar använda ungsformarna men det tycker jag inte är lika bra eftersom kanten är så låg och då måste bottnarna bakas i omgångar. Vilket ju tar extra tid och det gillas inte...
Sen så har jag gjort en liten provbakelse inför en bröllopstårta som var lite oplanerad egentligen. Provade lite olika blommor, men framförallt är det ju smaken som är viktig när det kommer till provtårtor.
Jag har i helgen gjort denna bröllopstårtan, som var till 100 personer (!), så jag återkommer med bilder från den tårtan när jag fått hjälp av min man att fixa till bilderna :-)
Vilka underbara tårtor! Älskar de blå blommorna!
SvaraRaderaJättefina tårtor!! Tycker också att det är yrgt när man tvingas baka bottnarna i omgångar. Fina detaljer på båda tårtorna!! :o)
SvaraRaderablev supersöt doptårta,a de underlättar när man har redskapen men tyckte de blev superbra ändå.
SvaraRaderavilken provtårta,nog den vackraste ja sett,de flesta gör bara nåt lätt men den här var jobb bakom,de gillas